jpa_international_logo

JPA International

Accountantskantoren
Een internationaal netwerk van onafhankelijke accountancybedrijven, auditors en consultants die samenwerken volgens een gemeenschappelijke gedragscode om hoogwaardige diensten aan hun klanten te leveren.
NBA

NBA

Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants
De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (registeraccountants en accountants-administratieconsulenten).
Frame-10

RB

Register Belastingadviseurs
Het Register Belastingadviseurs, afgekort RB, is een beroepsvereniging voor belastingadviseurs. De circa 6.500 aangesloten belastingadviseurs zijn met name werkzaam in het midden- en kleinbedrijf. Het doel van het register is het behartigen van de belangen van de leden in zo breed mogelijke zin.
exact-logo

Exact

De innovatieve cloud businesssoftware van Exact helpt meer dan 550.000 mkb'ers en accountants hun cijfers te beheren.
loket.nl

Loket

Met Loket.nl wordt het bijhouden van je online salarisadministratie en HR wel heel eenvoudig. De salarisadministratie in een handomdraai geregeld en slimme HR-mogelijkheden: alles in één online applicatie. Van compleet digitale personeelsdossiers onderhouden tot eenvoudig verlof bijhouden.
Hoe kunnen we u helpen?

Neem vrijblijvend contact op

Van Noort Gassler is een prettige en deskundige zakelijke partner die ook hands-on betrokken is van journaalpost tot volledige jaarrekening. Korte communicatielijnen en het fiscale domein wordt volledig en pro-actief ingevuld.

Fred Plasmeijer
Fred Plasmeijer
CFO, Advitas

Neem vrijblijvend contact op