Accountancy & financieel

Vragen?

Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Van Noort Gassler is een prettige en deskundige zakelijke partner die ook hands-on betrokken is van journaalpost tot volledige jaarrekening. Korte communicatielijnen en het fiscale domein wordt volledig en pro-actief ingevuld.

Fred Plasmeijer
Fred Plasmeijer
CFO, Advitas

Onze Expertise in Financiële Dienstverlening

Bij Van Noort Gassler & Co begrijpen we dat een solide boekhouding het fundament vormt voor elke onderneming. Wij zijn uw partner om ervoor te zorgen dat uw financiële administratie altijd op orde is en overal inzichtelijk, waardoor u essentiële beslissingen kunt nemen voor de groei van uw organisatie.

 

Boekhouding: Uw Financiële Kern

Uw boekhouding is de ruggengraat van uw onderneming. Of u nu zelf uw administratie bijhoudt of ons inschakelt voor de gehele boekhouding, bij Van Noort Gassler & Co zorgen we ervoor dat de journaalposten nauwkeurig worden opgesteld. We zijn bedreven in het werken met online boekhoudpakketten zoals Afas Online, Exact Online, Cash Software, Twinfield en meer, waardoor uw administratie altijd binnen handbereik is.

 

Jaarcijfers en Aangiften: Betrouwbaar en Conform Wetgeving

Voor een correcte aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, en voor het opstellen van uw jaarrekening, zijn betrouwbare jaarcijfers essentieel. Bij Van Noort Gassler & Co halen we deze cijfers uit uw boekhouding en stellen we uw jaarrekening samen volgens de geldende wet- en regelgeving in Nederland.

 

Onze Verklaring: Transparantie en Zekerheid

Bij elke jaarrekening verstrekken we een samenstelverklaring. Op aanvraag voorzien we ook in beoordelings- of controleverklaringen, waardoor u transparantie en zekerheid heeft, niet alleen voor uw eigen inzicht maar ook voor externe partijen zoals banken en subsidieverstrekkers.

Expertise in:

Healthcare
Business Consulting
E-commerce
Financial Services
Sustainability
Transport

Onze Diensten:

Meer dan Alleen Boekhouding:

  • Het inrichten en verzorgen van administraties
  • Het samenstellen van jaarrekeningen

  • Het deponeren van publicatiestukken

  • Het verzorgen van alle relevante fiscale aangiften
  •  Adviseren bij financieringsaanvragen, investeringen en begrotingen

  • Het verstrekken van tussentijdse rapportages

Met welke financiële diensten kunnen we jou helpen?