Tax & Legal

Verder dan de Cijfers: Onze Benadering

Hoewel cijfers en regels de kern vormen, gaan we bij Van Noort Gassler & Co graag een stap verder. Of u nu een particulier bent of een MKB’er: elk fiscaal vraagstuk draait uiteindelijk om de mensen achter de vraag. Wij zijn proactief en oplossingsgericht, met fiscalisten die kunnen bogen op een rijke ervaring. U kunt vertrouwen op onze kennis en betrokkenheid.

 

100 Jaar Dienstverlening

Sinds 1919 streven wij ernaar om op ieder fiscaal vraagstuk een passend antwoord te bieden. Wij vertalen de fiscale wet- en regelgeving naar op maat gemaakt advies voor uw persoonlijke of zakelijke situatie. Zo nemen we de periodieke aangifteverplichtingen voor onze rekening, controleren we belastingaanslagen en beschikkingen, en houden we u op de hoogte van relevante fiscale ontwikkelingen en de impact ervan op uw situatie.

 

Continu in Ontwikkeling

De bedrijfsomgeving ondergaat voortdurend veranderingen. Om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen, is het essentieel dat de juridische en fiscale structuur van uw bedrijf meebeweegt – of nog beter, vooroploopt. Van Noort Gassler & Co onderscheidt zich door vraagstukken met betrekking tot structuur en mogelijke (her)structurering regelmatig te evalueren en met u te bespreken.

Van Noort Gassler & Co optimaliseert de fiscale positie van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. We bieden begeleiding bij specifieke adviesvragen met betrekking tot bedrijfsoverdrachten en samenwerkingsvormen, zoals fusies, herstructureringen en overnames. Ook staan we paraat voor vraagstukken over pensioenen en financiële planning, tenzij daarvoor een AFM-vergunning vereist is. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij vraagstukken over estate planning en (bedrijfs)juridische kwesties.

 

Samenwerking om tot Resultaten te komen

Naast onze activiteiten op het gebied van belastingen en accountancy bieden wij ook ondersteuning op het gebied van (bedrijfs)juridische aangelegenheden. Wij werken daarbij samen met specialisten binnen verschillende disciplines. Denk hierbij aan ondernemingsrecht-, arbeidsrecht- en contractrechtadvocaten, notarissen en (bedrijfs)financieringsspecialisten. We plaatsen deze juridische vraagstukken altijd in een bredere context dan de directe kwesties die zich voordoen. Met onze specialisaties en samenwerkingen beschikken we over voldoende expertise om de relevante vragen te bekijken binnen een ruimer perspectief, waarbij we voortdurend aandacht hebben voor de samenhang met de relevante belastingen en accountancy.

Wij fungeren graag als het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten die praktische vragen hebben op deze terreinen.

Adequaat & Actueel

Rechtmatigheid

Door het juist toepassen van de wet behalen wij voor u de maximale voordelen.

International Tax & Legal

Verder dan Nederland, via JPA International kunnen wij u goed van dienst zijn in diverse landen.

Up to date

Blijf op de hoogte van wijzigingen, wij helpen u graag met deze veranderingen.

Contracts

Waterdichte contracten die u en uw business goed beschermen.

Waar en wanneer dan ook!