Belastingadvies

Verder dan de cijfers
Ook al draait het allemaal om cijfers en regels, bij Van Noort Gassler & Co kijken we graag verder. Of u nu particulier bent of MKB’er: elk fiscaal vraagstuk gaat uiteindelijk om de mensen achter de vraag. We zijn pro-actief en oplossingsgericht. Onze fiscalisten hebben een rijke ervaring; u kunt rekenen op onze kennis en betrokkenheid.

100 jaar dienstverlening
Al sinds 1919 streven wij ernaar om op ieder fiscaal vraagstuk een adequaat antwoord te geven. Wij vertalen de fiscale wet- en regelgeving naar op maat gesneden advies voor uw persoonlijke of zakelijke situatie. Zo verzorgen we de periodieke aangifteverplichtingen en controleren we uw belastingaanslagen en beschikkingen. Ook informeren we u over relevante en actuele fiscale ontwikkelingen én de gevolgen daarvan voor uw situatie.

Continu in ontwikkeling
De omgeving van bedrijven is voortdurend onderhevig aan tal van veranderingen. Om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen, is het belangrijk dat de juridische en fiscale structuur van uw bedrijf meegaat in die ontwikkelingen – of beter nog: erop vooruitloopt. Van Noort Gassler & Co onderscheidt zich door vraagstukken rond structuur en mogelijke (her)structurering regelmatig tegen het licht te houden en met u te bespreken.

Van Noort Gassler & Co optimaliseert de fiscale positie van particulieren en het midden- en kleinbedrijf. We begeleiden bijzondere adviesvragen rondom bedrijfsoverdrachten en samenwerkingsvormen, zoals fusie, herstructurering en overname. Ook vraagstukken rondom pensioenen en financiële planning horen bij ons thuis, tenzij daarvoor een AFM-vergunning is vereist.
Daarnaast zijn wij u van dienst bij vraagstukken rond estate planning en (bedrijfs)juridische vraagstukken.

Deel dit artikel via...
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin