Rotterdam

Rotterdam Airportplein 28a
3045 AP Rotterdam
T +31 10 4202 717
F +31 10 4202 787
E rotterdam@noortgassler.nl (of gebruik het formulier onderaan de pagina)

Contactpersoon:

E. (Edwin) Mafficioli del Castelletto
T +31 10 4202 717
M +31 6 1444 4883
E edwin@noortgassler.nl

Vacatures:


Over deze vestiging:

De Rotterdamse vestiging is van start gegaan in 2004 en is, na een aantal jaar kantoor gehouden te hebben in het monumentale pand het “Westerkadehuys”, vanaf september 2013 gevestigd geweest aan de Willemskade in het historische Scheepvaartkwartier. Thans bevindt ons kantoor zich op het Rotterdam Airportplein.

De praktijk wordt aangevoerd door registeraccountant Edwin Mafficioli del Castelletto. Met ondersteuning van (salaris)administrateurs, accountants- en fiscaal assistenten en het secretariaat bedient hij de klanten gezamenlijk.

De klanten van het Rotterdamse kantoor bevinden zich uiteraard in de regio Rijnmond en ook wordt een substantieel aantal klanten bediend in de regio Breda. Dit laatste komt voort uit de voormalige vestiging te Breda die haar werkzaamheden in 2009 verplaatste naar Rotterdam.

Daarnaast worden in toenemende mate grensoverschrijdende klanten bediend. Voor individuen betreft dit onder meer advisering van expats met hun belastingaangiftes en sociale zekerheidszaken, (e)migratievragen, aanvragen van de 30% regeling, etc. Voor bedrijven betreft dit onder meer advisering met belastingaangiftes, besluitvorming over het opzetten van een buitenlandse vestiging (vaste inrichting of vennootschap), advisering bij holdingstructuren, etc. Waar nodig schakelt Edwin met de gelieerde kantoren van het internationale kantorennetwerk JPA International. Ook is Edwin periodiek aanwezig op de bijeenkomsten van JPA International waar zij presentaties geven nader kennis maken met de buitenlandse medewerkers.

Het Rotterdamse kantoor is zowel met de auto als met het openbaar vervoer (tram, fastferry en metro) goed bereikbaar. Indien u contact wilt met één van de medewerkers van de Rotterdamse vestiging dan kunt u terecht bij de volgende contactpersonen:

Contactformulier:

  Deel dit artikel via...
  Share on facebook
  Facebook
  Share on twitter
  Twitter
  Share on linkedin
  Linkedin