• 1919

  Start van Noort Gassler & Co

  Op 1 september 1919 werd de grondslag voor het huidige accountantskantoor Van Noort Gassler & Co. gelegd door de heer Van Noort. Gedurende de eerste 15 jaar bestond de clientèle van het kantoor voornamelijk uit de kleine en grote middenstanders, aangevuld met vele kleine belastingcliënten.

 • 1945

  De groei

  In de periode tussen 1945 en 1974 is de verdere grondslag gelegd voor het kantoor zoals wij hem in huidige vorm kennen. De heer J.B. Gassler trad op 1 november 1945 toe als compagnon in de maatschap nadat hij enkele jaren werkzaam was geweest in het kantoor. Deze periode werd gekenmerkt door een grote groei van het klantenbestand dat steeds meer divers werd. In 1964 verhuisde het kantoor van de Weteringkade naar een statige villa aan de Nieuwe Parklaan 73 waar het kantoor sedertdien is gevestigd.

 • 1974

  Toetreden Mr. Drs. E. Gassler RA

  Met ingang van 1974 trad de heer Mr. Drs. E. Gassler RA toe tot de onderneming. Met de toetreding van heer Gassler maakt het kantoor een grote vlucht. Het aantal kantoren wordt uitgebreid zodat er anno 2014 zes kantoren in het land te vinden zijn.

 • 2008 - heden

  JPA International partnership

  In 2008 heeft van Noort Gassler en CO zich aangesloten bij JPA international

  Ons vakgebied en de daarbij behorende werkzaamheden hebben in de loop der tijd grote veranderingen ondergaan. Daarbij zijn wij als organisatie altijd het primaire aanspreekpunt geweest voor ondernemers en particulieren in de veranderende wereld van fiscaliteit en accountancy.

  Na al deze jaren is onze doelstelling om zoveel mogelijk naast de ondernemer te staan; te anticiperen op vraagstukken die zich kunnen voordoen en snel pasklare oplossingen te bieden wanneer een probleem zich voordoet. Een persoonlijke benadering van onze cliënten, hun individuele wensen en verwachtingen staat bij ons gedurende meer dan 90 jaar al centraal! ‘Oog voor ondernemen’ is dan ook niet voor onze slogan'.

Welkom bij Van Noort Gassler & Co

Bij Van Noort Gassler & Co streven we ernaar meer te zijn dan alleen een accountants- en belastingadvieskantoor. We zijn uw partners in financiële groei en succes. Met een team van toegewijde professionals combineren we expertise met passie om u de best mogelijke dienstverlening te bieden.

Wat ons onderscheidt

Bij Van Noort Gassler & Co geloven we in de kracht van samenwerking en transparantie. Ons team van ervaren professionals heeft een brede kennis op het gebied van financiën, belastingen en bedrijfsadvies. We nemen de tijd om uw situatie volledig te begrijpen, zodat we oplossingen kunnen bieden die precies bij u passen. Onze betrokkenheid gaat verder dan het verstrekken van advies; we streven ernaar langdurige relaties op te bouwen gebaseerd op vertrouwen en respect.

JPA – Een internationaal netwerk van onafhankelijke accountantskantoren, auditors en consultants die samenwerken volgens een gemeenschappelijke gedragscode om hoogwaardige diensten aan hun cliënten te leveren. 

Onze missie

Ons streven:

 • Ondersteunen bij het bereiken van doelen
 • Nauwkeurig advies en maatwerk
 • Persoonlijke betrokkenheid
 • Aandacht voor uw behoeften en doelen
 • Samen werken aan oplossingen 

How we work

Play Video
Hoe kunnen we u helpen?

Neem vrijblijvend contact op

Van Noort Gassler is een prettige en deskundige zakelijke partner die ook hands-on betrokken is van journaalpost tot volledige jaarrekening. Korte communicatielijnen en het fiscale domein wordt volledig en pro-actief ingevuld.

Fred Plasmeijer
Fred Plasmeijer
CFO, Advitas

Welkom bij Van Noort Gassler & Co - waar uw doelen onze prioriteit zijn.