Geschiedenis van VNG

Van Noort Gassler & Co is een accountants- en adviesorganisatie bestaande uit zes kleinschalige vestigingen, die zich voornamelijk heeft gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf.

Op 1 september 1919 werd de grondslag voor het huidige accountantskantoor Van Noort Gassler & Co. gelegd door de heer Van Noort. Gedurende de eerste 15 jaar bestond de clientèle van het kantoor voornamelijk uit de kleine en grote middenstanders, aangevuld met vele kleine belastingcliënten.

In de periode tussen 1945 en 1974 is de verdere grondslag gelegd voor het kantoor zoals wij hem in huidige vorm kennen. De heer J.B. Gassler trad op 1 november 1945 toe als compagnon in de maatschap nadat hij enkele jaren werkzaam was geweest in het kantoor. Deze periode werd gekenmerkt door een grote groei van het klantenbestand dat steeds meer divers werd. In 1964 verhuisde het kantoor van de Weteringkade naar een statige villa aan de Nieuwe Parklaan 73 waar het kantoor sedertdien is gevestigd.

Met ingang van 1974 trad de heer Mr. Drs. E. Gassler RA toe tot de onderneming. Met de toetreding van heer Gassler maakt het kantoor een grote vlucht. Het aantal kantoren wordt uitgebreid zodat er anno 2014 zes kantoren in het land te vinden zijn.

Ons vakgebied en de daarbij behorende werkzaamheden hebben in de loop der tijd grote veranderingen ondergaan. Daarbij zijn wij als organisatie altijd het primaire aanspreekpunt geweest voor ondernemers en particulieren in de veranderende wereld van fiscaliteit en accountancy.

Na al deze jaren is onze doelstelling om zoveel mogelijk naast de ondernemer te staan; te anticiperen op vraagstukken die zich kunnen voordoen en snel pasklare oplossingen te bieden wanneer een probleem zich voordoet. Een persoonlijke benadering van onze cliënten, hun individuele wensen en verwachtingen staat bij ons gedurende meer dan 90 jaar al centraal! ‘Oog voor ondernemen’ is dan ook niet voor niets de slogan in ons logo.

Deel dit artikel via...
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin